Charina

Vandaag heb ik een vrij werk shoot gedaan met Charina, en Gréanne was er bij voor de visagie en haarstyling. We mochten gebruik maken van het fantastische Nieuwhuis Resort van Eddy Nieuwhuis. Een geweldige lokatie met uiteenlopende mogelijkheden. Bos, wei, hottub, zwembad van alles is er aanwezig om een verblijf daar zeer aangenaam te maken.

Wij mochten zelfs gebruik maken van Eddy’s privé zwembad! Waarvoor veel dank Eddy! En bedankt voor de gastvrijheid.

Met z’n drieën hadden we een aantal ideeën die we graag uit wilden werken. En natuurlijk is een lokatie altijd net anders dan je denkt, en dan wordt het improvisren. Leuk! Ik vind het altijd fijn om op een lokatie van de mogelijkheden gebruik te maken die je geboden worden. Dus we hebben zeer diverse looks kunnen maken. Charina en Gréanne, bedankt voor de gezelligheid en creativiteit!